Uitleg

Wat is de Nationale Juweliers Cadeaukaart?

Met de Nationale Juweliers Cadeaukaart geeft u op originele wijze een uurwerk, ketting, of armband cadeau! De Nationale Juweliers Cadeaukaart is de giftcard voor sieraden, nationaal uit te geven bij een van de honderden aangesloten juweliers. De kaart is bij deze winkels te gebruiken voor de aanschaf van ieder gewenst horloge of sieraad.

JewelCard verpakking

Hoe werkt de Nationale Juweliers Cadeaukaart?

womanDe Nationale Juweliers Cadeaukaart kan opgeladen worden met een vrij te kiezen bedrag tussen de 15,- en 150,- euro. Meer dan één kaart bestellen kan natuurlijk ook, in het geval u een groter cadeau voor ogen hebt! De Nationale Juweliers Cadeaukaart wordt geleverd in de vorm van een pinpas die besteed kan worden bij alle aangesloten winkels, in één keer, of in delen.

Waar is de Nationale Juweliers Cadeaukaart te koop?

U kunt de Nationale Juweliers Cadeaukaart o.a. online bestellen via deze site. Bestelt u de kaart voor 17:00, dan wordt deze diezelfde dag verstuurd, en heeft u hem de volgende dag in huis! Hiernaast is de Nationale Juweliers Cadeaukaart landelijk te koop in iedere Primera vestiging. Klik Hier voor een overzicht van de verkooppunten bij u in de buurt! Of klik bovenaan deze pagina op bestel om direct een Nationale Juweliers Cadeaukaart aan te schaffen.

Waar is de Nationale Juweliers Cadeaukaart te besteden?

Er zijn door het hele land meer dan 300 deelnemende juweliers. Klik Hier voor een overzicht van de deelnemende winkels waar u zeer makkelijk kan zoeken op basis van postcode, plaatsnaam, of provincie.

Nationale Juweliers Cadeaukaart cadeau geven?

Zoekt u een verrassend cadeau voor uw partner, geliefde, of als sinterklaasgeschenk? Kijk dan niet verder maar bestel direct de Nationale Juweliers Cadeaukaart! Mede dankzij haar luxe verpakking is de Nationale Juweliers Cadeaukaart zowel een feest om te geven als om te ontvangen. Bovendien bent u ervan verzekert dat de ontvanger een sieraad of horloge krijgt dat geheel bij hem of haar past! Klik Hier om de kaart te besteden.

Mocht u vragen hebben dan verwijzen wij u graag naar onze veel gestelde vragen.